July 23, 2019, 8:01 am  

Secretul slabirii, in sfarsit dezvaluit

Motivul pentru care va Ingrasati ? Pur si simplu Sunteti Alergici la anumite Alimente

Mai mult decat atat...nici macar nu va dati seama!Dr. Oz explica ce se intampla de fapt: "Daca aveti alergie la anumite alimente, acestea provoaca inmultirea bacteriilor periculoase in sistemul digestiv. Acestea produc toxine care provoaca inflamatii la nivelul intestinelor si acestea nu mai functioneaza corect". Cu o digestie defectuoasa, acumularea kilogramelor este efectul imediat, alaturi de alte simptome neplacute, precum diaree sau constipatie, balonare, flatulenta. Intr-un an este posibil sa va ingrasati cu peste 10 kilograme numai din cauza unei alergii alimentare.

Cum puteti afla daca aveti o alergie alimentara ascunsa?

Daca raspundeti DA la cel putin 2 intrebari din chestionarul de mai jos, atunci sunteti alergic(a) la anumite alimente:

1. Digerati cu greutate anumite alimente? *
DA
NU
2. Anumite alimente va provoaca greata? *
DA
NU
3. In copilarie, ati respins din alimentatie anumite alimente? *
DA
NU
4. Exista anumite alimente, care va plac excesiv? *
DA
NU
5. Beti lapte in mod regulat? *
DA
NU


Daca aveti cel putin 2 raspunsuri DA, in mod clar sunteti alergic(a) la anumite alimente.

Intolerantele alimentare va ingrasa deoarece reprezinta afectiuni greu de depistat fara un control medical amanuntit (foarte minutioase si costisitoare), mai ales ca puteti dezvolta intoleranta la alimente sanatoase, cum sunt, spre exemplu, merele. Merele sunt sanatoase si multe persoane le consuma, crezand ca slabesc, insa in cazul unei intolerante, efectul lor este invers.

Un grup de cercetatori a pus la punct o cura personalizata pentru a lupta impotriva acestor alergii si, implicit, a procesului de ingrasare.

Pentru aceasta, au conceput un tabel care permite evaluarea potentialului dvs. alergenic. Pentru a descoperi programul dvs. personalizat, este necesar sa completati tabelul de mai jos:


 
Rar
Cateodata
Frecvent
Alune de pamant *
Seminte de susan *
Soia *
Oua *
Lapte *
Peste si fructe de mare *
Migdale, caju, fistic, alune de padure *
Grau si derivate din grau *
Mustar *

click aici pentru a
trimite chestionarul ->
<- click aici pentru a
trimite chestionarul


O alergie alimentara pe care nu ati depistat-o poate sa duca la acumularea de kilograme. Daca, in prezent, tineti o dieta, fara sa va abateti de la cele indicate si tot nu reusiti sa slabiti, vinovatul poate fi o alergie alimentara nedetectata. Gresiti considerand ca modul de manifestare al unei alergii alimentare se manifesta violent (dificultati de respiratie, urticarie, edem). Exista si alergii tacute, ale caror efecte se manifesta in timp, simptomele fiind, de multe ori, greu de interpretat. Se estimeaza ca 50% din populatie este alergica la un anumit aliment, fara sa o stie.
 
Ce se intelege prin ALERGIE?Lista alimentelor cu potential mare de alergie

                   

Milioane de oameni nu sunt niciodata diagnosticati!